Aktuelno

Pripadnici policije na centralnoj manifestaciji obeležavanja Dana srpskog jedinstva i nacionalne zastave

15.09.2021.
Sa ponosom ističemo da pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova učestvuju na centralnoj manifestaciji obeležavanja Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave....

Sa ponosom ističemo da pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova učestvuju na centralnoj manifestaciji obeležavanja Dana srpskog jedinstva, slobode  i nacionalne zastave.

Aktivno učešće u ceremoniji državnog obeležavanja Dana srpskog jedinstva, slobode  i nacionalne zastave uzeće pripadnici Helikopterske jedinice koji će sa tri helikoptera kroz prestonicu nadleteti sa srpskim zastavama. 

Na ceremoniji će centralnim gradskim ulicama od Trga republike do spomenika Stefanu Nemanji, na Savskom trgu, prodefilovati četa konjanika, Policijske brigade Policijske uprave za grad Beograd sa orkestrom policije.

Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave obeležava se 15. septembra, na dan  godišnjice proboja Solunskog fronta u Prvom svetskom ratu. 

Pripadnici ministarstva unutrašnjih poslova  svim građanima Srbije čestitaju današnji praznik i pozivaju građane da istaknu srpske trobojke.