ilustracija

Министар Стефановић присуствовао теренској обуци полазника 15. класе Центра за основну полицијску обуку

Активности| 20.05.2018.
Потпредседник Владе Републике Србије и министaр унутрашњих послова др Небојша Стефановић присуствовао је данас у Наставном центру Митрово поље теренској обуци полазника 15. класе Центра за основну полицијску обуку и оценио да је ова класа спремна, да већ од септембра, ступи у редове полиције.
Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović

Стефановић: Скоро 40 одсто извршених терористичких напада у Европи имало финансијску повезаност са организованим криминалом

Активности| 19.05.2018.
Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова рекао је, током предавања које је одржао на белгијском Универзитету Гент, да је скоро 40 одсто извршених терористичких напада у Европи имало финансијску повезаност са организованим криминалом.
Предлог стратегије развоја Министарства унутрашњих послова

Представљен Предлог стратегије развоја Министарства унутрашњих послова од 2018. до 2023. године

Активности| 18.05.2018.
Помоћник министра унутрашњих послова и начелник Сектора за људске ресурсе Катарина Томашевић истакла је да је Предлог стратегије развоја Министарства унутрашњих послова од 2018. до 2023. године у складу са континуираним реформским активностима које се спроводе у целој земљи у циљу усклађивања са стандардима ЕУ.
Стефановић и Јан Јамбон о наставку полицијске сарадње две земље, и европском путу Србије.

Стефановић и Јан Јамбон о наставку полицијске сарадње две земље и европском путу Србије

Активности| 18.05.2018.
Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас у Бриселу са потпредседником Владе и министром сигурности и унутрашњих послова Краљевине Белгије Јан Јамбоном о наставку сарадње полиција две земље у области борбе против организованог криминала и тероризма, као и европском путу Србије.

Потписан Меморандум о разумевању о извођењу заједничке вежбе управљања последицама ванредних ситуација "СРБИЈА 2018"

Активности| 17.05.2018.
Марић: Желео бих да нагласим да је предстојећа међународна цивилна вежба управљања последицама ванредних ситуација „СРБИЈА 2018“ теренска цивилна вежба која пружа шансу цивилним структурама државних органа које се превасходно баве заштитом и спасавањем да и у заједничком раду са тимовима из различитих земаља, провежбају своје капацитете, а све у циљу јединственог одговора у ванредним ситуацијама.

Mинистар Стефановић у посети Турској

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић боравио је у дводневној посети Турској у склопу делегације председника Републике Србије Александра Вучића који је посетио Истанбул и Анкару на позив председника Турске Реџепа Тајипа Ердогана...