Актуелно

На Златибору отворена МУП-ова традиционална конференција "Технички дани 2023"

27.11.2023.
Државни секретар Министарства унутрашњих послова др Жељко Бркић и в. д. помоћника министра и начелника Сектора за информационо-комуникационе технологије Милан Жижовић отворили су данас у хотелу "Нарцис" на Златибору МУП-ову традиционалну конференцију "Технички дани 2023"...

Државни секретар Министарства унутрашњих послова др Жељко Бркић и в. д. помоћника министра и начелника Сектора за информационо-комуникационе технологије Милан Жижовић отворили су данас у хотелу "Нарцис" на Златибору МУП-ову традиционалну конференцију "Технички дани 2023".

Циљ конференције која се, у организацији Сектора за информационо-комуникационе технологије и Управе за технику одржава од 27. новембра до 1. децембра 2023. године, је да се прикаже актуелни развој и напредак информационо-телекомуникационог система МУП, као и нова и модернија решења у области информационих технологија, сајбер безбедности, телекомуникација, видео-надзора и вештачке интелигенције, а ради ефикаснијег обављања полицијских послова.

Ова конференција допринеће унапређењу процеса рада свих организационих јединица Министарства унутрашњих послова, уз помоћ савремених технолошких решења, а све у циљу што веће безбедности и сигурности грађана Републике Србије.