Aktuelno

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić čestitao Novu godinu i božićne praznike

31.12.2023.
Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić je, sumirajući odlazeću godinu, rekao da je 2023. bila godina ozbilјnog razvoja i napretka naše zemlјe u mnogim oblastima...
Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić čestitao Novu godinu i božićne praznike
Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić čestitao Novu godinu i božićne praznike

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić je, sumirajući odlazeću godinu, rekao da je 2023. bila godina ozbilјnog razvoja i napretka naše zemlјe u mnogim oblastima. 

„Srbije se ekonomski neuporedivo brže razvija. U Ministarstvu unutrašnjih poslova postavili smo visoke cilјeve i mnogo radili na osavremenjavanju, modernizaciji i unapređenju rada i uslova rada svih pripadnika MUP-a. Veoma sam zadovolјan i ponosan na sve ono što smo postigli i uradili u MUP-u za samo godinu dana. Izgradili smo mnogo novih objekata, renovirali i obnovili one već postojeće, opremili naše pripadnike, obezbedili nova vozila različitih tipova i namena, započeli još novih projekata. Ali, imamo još mnogo posla. Znam da možemo još više, brže i bolјe. Tako da su cilјevi koje smo postavili za narednu godinu za stepen viši nego prethodne. Srpska policija je spremna, opremlјena i odlučna da svim građanima obezbedi mir i sigurnost, kako ličnu tako i sigurnost njihove imovine. I svakako, da svim građanima Srbije obezbedi miran i spokojan san“, poručio je ministar Gašić. 

Istakao je da naši građani znaju da u svakom trenutku, država Srbija stoji iza njih i da je odgovorna politika koju vodi predsednik Aleksandar Vučić usmerena na odbranu srpskog dostojanstva, vladavine prava, teritorijalnog integriteta i suvereniteta i ekonomskog prosperiteta, kao i da smo spremni i sposobni da zaštitimo i sačuvamo nacionalnu bezbednost i nacionalne interese. 

„Da nam 2024. godina bude ispunjena dobrim zdravlјem, srca lјubavlјu, a duše verom i bratolјublјem. I da nam to bude godina zajedništva, međusobnog poverenja i poštovanja, jer samo na takvim vrednostima možemo graditi sigurnu budućnost. Svim građanima Republike Srbije želim srećnu Novu godinu i božićne praznike“, poručio je u čestitki ministar Gašić.