Aktuelno

Ministru Vulinu odlikovanje od "Rosteha"

03.12.2021.
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin sastao se danas u Moskvi sa Viktorom Kladovom, direktorom za međunarodnu saradnju i regionalnu politiku državne korporacije za pomoć u razvoju, proizvodnji i izvozu naprednih tehnologija "Rosteha", kao i sa generalnim direktorom "Rosoboroneksporta" Aleksandrom Mihejevim sa kojima je razgovarao o nastavku saradnje Ministarstva unutrašnjih poslova i "Rosteha"...
Ministru Vulinu odlikovanje od
Ministru Vulinu odlikovanje od
Ministru Vulinu odlikovanje od
Ministru Vulinu odlikovanje od
Ministru Vulinu odlikovanje od
Ministru Vulinu odlikovanje od

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin sastao se danas u Moskvi sa Viktorom Kladovom, direktorom za međunarodnu saradnju i regionalnu politiku državne korporacije za pomoć u razvoju, proizvodnji i izvozu naprednih tehnologija  "Rosteha", kao i sa generalnim direktorom "Rosoboroneksporta" Aleksandrom Mihejevim sa kojima je razgovarao o nastavku saradnje Ministarstva unutrašnjih poslova i "Rosteha".  

Ministar Vulin je istakao da je nabavka tehničkih sredstava koje proizvodi "Rosteh" izuzetno značajna za unapređenje kapaciteta Ministarstva unutrašnjih poslova i još veće efikasnosti srpske policije u zaštiti Srbije od različitih bezbednosnih izazova i pretnji.

Kladov i Mihejev su ministru policije Vulinu uručili odlikovanje kojim ga je zbog doprinosa u unapređenju saradnje odlikovao generalni direktor "Rosteha" general pukovnik Sergej Čemezov, dugogodišnji blizak prijatelј i saradnik predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina. 

Ministar Vulin zahvalio se na odlikovanju i istakao da je vrlo ponosan što je poslednjih meseci saradnja sa Ruskom Federacijom značajno unapređena.