Aktuelno

Stefanović: Velika zahvalnost svim policajcima koji se bore protiv narko-trafikinga

16.10.2020.
Stefanović: „Od početka godine u policijskim akcijama zaplenjeno je skoro 500 kilograma amfetamina, ekstazija i drugih sintetičkih droga, kao i heroina. Ovo je odličan pokazatelј koliko su pripadnici policije posvećeni i želim da ovakvim tempom nastave svakoga dana, da nastave da se bore za to da narko-dileri i narkotici budu sklonjeni sa ulica, a naša deca sigurna“...

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović pohvalio je rad pripadnika policije koji su u prethodna dva dana u više odvojenih akcija uhapsili 13 osoba, razbili tri organizovane kriminalne grupe koje su se bavile distribucijom narkotika i zaplenili više od 20 kilograma heroina i sintetičkih droga.

„Od početka godine u policijskim akcijama zaplenjeno je skoro 500 kilograma amfetamina, ekstazija i drugih sintetičkih droga, kao i heroina. Ovo je odličan pokazatelј koliko su pripadnici policije posvećeni i želim da ovakvim tempom nastave svakoga dana, da nastave da se bore za to da narko-dileri i narkotici budu sklonjeni sa ulica, a naša deca sigurna“, rekao je Stefanović.

Ministar je istakao da je u policijskim akcijama od početka godine uhapšeno više od 1.250 dilera različitih vrsta narkotika.

„Još jednom velika zahvalnost svim pripadnicima policije koji su izuzetno posvećeni borbi protiv narko-trafikinga i neumorno rade da bi Srbija bila bezbednija“, rekao je Stefanović.