Aktuelno

Ministar Stefanović razgovarao sa predstavnicima Nezavisnog sindikata policije

26.07.2019.
Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović razgovarao je danas sa predstavnicima Nezavisnog sindikata policije o položaju pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova i mogućnostima za njegovo dalјe unapređenje...

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović razgovarao je danas sa predstavnicima Nezavisnog sindikata policije o položaju pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova i mogućnostima za njegovo dalјe unapređenje.

Ministar Stefanović je sa saradnicima primio predstavnike reprezentativnog Nezavisnog sindikata policije zbog razgovora o produžetku Posebnog kolektivnog ugovora, kako bi se na najbolјi mogući način regulisao radno-pravni status zaposlenih u cilјu unapređenja njihovog materijalnog položaja i uslova rada.

Ministar Stefanović je napomenuo da se već ove godine očekuje novo povećanje zarada zaposlenih u Ministarstvu unutrašnjih poslova, ali i dodao da će MUP nastaviti da ulaže u nabavku nove opreme i vozila za svoje pripadnike.