Aktuelno

Ministar Stefanović se zahvalio pripadnicima MUP-a koji su samo ove nedelјe zaplenili više od 190 kilograma narkotika

01.05.2020.
Stefanović:„Želim da iskažem ogromnu zahvalnost pripadnicima policije koji i u vanrednom stanju ne zaboravlјaju svoj osnovni zadatak - borbu protiv kriminala. Samo ove nedelјe zaplenili su više od 190 kilograma narkotika i zadali odlučan udarac narko-dilerima“...

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović zahvalio se pripadnicima MUP-a koji su samo ove nedelјe zaplenili više od 190 kilograma narkotika i zadali odlučan udarac narko-dilerima. 

„Želim da iskažem ogromnu zahvalnost pripadnicima policije koji i u vanrednom stanju ne zaboravlјaju svoj osnovni zadatak - borbu protiv kriminala. Samo ove nedelјe zaplenili su više od 190 kilograma narkotika i zadali odlučan udarac narko-dilerima“, rekao je Stefanović.

On je poručio da ovi rezultati jasno govore da su se prevarili svi oni koji su pomislili da će uspeti da iskoriste trenutak dok se Srbija suočava sa korona virusom, a pripadnici policije snažno bore da pomognu zdravstvenom sistemu da suzbije ovu opaku bolest.

„Prevarali su se ako su mislili da policija neće obratiti pažnju i da neće imati snažan odgovor na svaku njihovu aktivnost. Tako će biti i ubuduće. Ni trenutna situacija ni budući zadaci koje bude dobila od građana Srbije, policiju neće sprečiti da istovremeno bude i jedan od najsnažnijih štitova u borbi protiv kriminala. Naša deca i naši građani biće sigurni, a mi ćemo i tokom ove godine nastaviti sa snažnim udarom na narko-dilere“, poručio je ministar.