Aktuelno

MUP: Pozivamo Plenkovića da pokaže poštovanje prema porodici nestalog i da svojim komentarima ne ometa pripadnike MUP-a u radu

06.01.2022.
Povodom izjave hrvatskog premijera Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštava da nije bitno šta je rekao Aleksandar Vulin, ali šta je rekao ministar policije Srbije, sumirajući dosadašnje rezultate istrage o nestanku M.P. je veoma bitno...

Povodom izjave hrvatskog premijera Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštava da nije bitno šta je rekao Aleksandar Vulin, ali šta je rekao ministar policije Srbije, sumirajući dosadašnje rezultate istrage o nestanku M.P. je veoma bitno.

Svi policajci u Policijskoj upravi za grad Beograd, kao i pripadnici rečne jedinice, ronilaca Žandarmerije, UKP i svih drugih linija rada, ne pitajući za praznik ili radno vreme, daju sve od sebe da se nestanak razreši i istina sazna. To bi radili za svako lјudsko biće i jedino što nas ne zanima je državlјanstvo ili nacija čoveka za kojim tragamo.

Plenković nema poštovanja za trud srpske policije i to nas, na žalost, ne iznenađuje i ne čudi. Pozivamo gospodina Plenkovića da pokaže poštovanje prema porodici nestalog i da svojim besmislenim komentarima o nestanku mladića, gosta Beograda, ne ometa pripadnike MUP-a u radu.