Актуелно

Министар Вулин: Искази Миљковића и Беливука преносе се у деловима да би што дуже нападали Вучића и мене

28.07.2021.
Министар унутрашњих послова Републике Србије Александар Вулин изјавио је данас гостујући на „Пинку“ да одређени медији исказ месара и касапина Марка Миљковића преносе у деловима, како би могли што дуже да нападају председника Вучића и њега...

Министар унутрашњих послова Републике Србије Александар Вулин изјавио је данас гостујући на „Пинку“ да одређени медији исказ месара и касапина Марка Миљковића преносе у деловима, како би могли што дуже да нападају председника Вучића и њега. 
 
„Напали су председника Александра Вучића и мене и против нас је све дозвољено“, рекао је министар Вулин у јутарњем програму ТВ „Пинка“.
 
„Знали смо да ће лагати и нападати нас, знали смо кога ће нападати, наравно председника Вучића и мене. Прво су почели да шаљу поруке да се опаметимо, да они ето неће говорити о нама, као да имају шта да кажу, али ево пошто се нисмо опаметили, сада ће они све да испричају“, рекао је министар Вулин.
 
Према исказу Миљковића, како је навео министар, председник Вучић и он сарађивали су са њима, а кућа у Ритопеку припадала је њему лично.
 
„Да смо имали икакве везе са њима ми ово не бисмо смели да радимо, не бисмо смели да их похапсимо. Kако бисмо смели да уђемо и да их разбијемо, а да смо имали било какве везе са њима. Похапсили смо их, иду на доживотну“, рекао је министар Вулин.
 
Према његовим речима, сада се медијски нападају он и председник на основу изјаве криминалца и убице, који је рекао да је он власник куће у Ритопеку, кланице где су убијали људе.
 
„Миљковић још каже да сам рекао да је кућа одлична и да не улазе у гаражу у коју само ја треба да улазим. А у тој гаражи је тајна соба кланица, где су убијали жртве, дакле ја сам све то радио, он није“, казао је министар Вулин.
 
Министар Вулин је додао да се искази Миљковића и Беливука преносе парцијално, у деловима, како би неки новинари, политичари, аналитичари  дуже времена и у више наврата могли да нападају председника Вучића и њега.