Aktuelno

Ministar Vulin održao sastanak sa direktorima fudbalskih klubova "Crvena zvezda" i "Partizan"

14.09.2021.
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin i rukovodioci organizacionih jedinica Ministarstva unutrašnjih poslova koje će brinuti o bezbednosti tokom održavanja 165. večitog derbija, sastali su se danas sa direktorima fudbalskih klubova „Crvena zvezda“ i „Partizan“...

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin i rukovodioci organizacionih jedinica Ministarstva unutrašnjih poslova koje će brinuti o bezbednosti tokom održavanja 165. večitog derbija, sastali su se danas sa direktorima fudbalskih klubova „Crvena zvezda“ i „Partizan“. 

Ministar Vulin i čelnici fudbalskih klubova "Crvena zvezda" i "Partizan" diskutovali su o temama koje se tiču bezbednosti na predstojećem derbiju.

Ministar Vulin je istakao da je njegov cilj da fudbal bude porodični sport, a stadioni bez ograda i da za to očekuje i podršku svih fudbalskih klubova i navijača.

Sastanku su prisustvovali direktor policije Vladimir Rebić, načelnik Policijske uprave za grad Beograd Veselin Milić, načelnik Uprave policije Golub Gačević, komandant Žandarmerije Dejan Luković i zamenik komandanta Interventne jedinice policije Dejan Pešterac.