Aktuelno

Ministar Vulin: Iskazi Milјkovića i Belivuka prenose se u delovima da bi što duže napadali Vučića i mene

28.07.2021.
Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas gostujući na „Pinku“ da određeni mediji iskaz mesara i kasapina Marka Milјkovića prenose u delovima, kako bi mogli što duže da napadaju predsednika Vučića i njega...

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas gostujući na „Pinku“ da određeni mediji iskaz mesara i kasapina Marka Milјkovića prenose u delovima, kako bi mogli što duže da napadaju predsednika Vučića i njega. 
 
„Napali su predsednika Aleksandra Vučića i mene i protiv nas je sve dozvolјeno“, rekao je ministar Vulin u jutarnjem programu TV „Pinka“.
 
„Znali smo da će lagati i napadati nas, znali smo koga će napadati, naravno predsednika Vučića i mene. Prvo su počeli da šalјu poruke da se opametimo, da oni eto neće govoriti o nama, kao da imaju šta da kažu, ali evo pošto se nismo opametili, sada će oni sve da ispričaju“, rekao je ministar Vulin.
 
Prema iskazu Milјkovića, kako je naveo ministar, predsednik Vučić i on sarađivali su sa njima, a kuća u Ritopeku pripadala je njemu lično.
 
„Da smo imali ikakve veze sa njima mi ovo ne bismo smeli da radimo, ne bismo smeli da ih pohapsimo. Kako bismo smeli da uđemo i da ih razbijemo, a da smo imali bilo kakve veze sa njima. Pohapsili smo ih, idu na doživotnu“, rekao je ministar Vulin.
 
Prema njegovim rečima, sada se medijski napadaju on i predsednik na osnovu izjave kriminalca i ubice, koji je rekao da je on vlasnik kuće u Ritopeku, klanice gde su ubijali lјude.
 
„Milјković još kaže da sam rekao da je kuća odlična i da ne ulaze u garažu u koju samo ja treba da ulazim. A u toj garaži je tajna soba klanica, gde su ubijali žrtve, dakle ja sam sve to radio, on nije“, kazao je ministar Vulin.
 
Ministar Vulin je dodao da se iskazi Milјkovića i Belivuka prenose parcijalno, u delovima, kako bi neki novinari, političari, analitičari  duže vremena i u više navrata mogli da napadaju predsednika Vučića i njega.