Актуелно

Министар Вулин упутио честитку генерал-мајору Куренкову поводом именовања на дужност

26.05.2022.
Министар унутрашњих послова Александар Вулин упутио је честитку генерал-мајору Александру Вјачеславовичу Куренкову поводом именовања на дужност министра за цивилну одбрану, ванредне ситуације и отклањање последица елементарних непогода Руске Федерације...

Министар унутрашњих послова Александар Вулин упутио је честитку генерал-мајору Александру Вјачеславовичу Куренкову поводом именовања на дужност министра за цивилну одбрану, ванредне ситуације и отклањање последица елементарних непогода Руске Федерације.

„Служење својој домовини је велика привилегија и сигуран сам да ћете у овим тешким тренуцима својом посвећеношћу и богатим искуством успешно радити за добробит руског народа. Република Србија памти да је у периодима највећих пожара и елементарних непогода имала подршку и солидарност руских пријатеља. Односи које већ десет година негујемо у оквиру Српско-руског хуманитарног центра представљају истинско савезништво наших држава“, навео је министар Александар Вулин у честитки и истакао да верује да ће сарадњу у области ванредних ситуација заједнички подизати на виши ниво.