Актуелно

Mинистар Гашић обишао припаднике Управе граничне полиције на Аеродрому „Никола Тесла“

05.06.2023.
Министар унутрашњих послова Братислав Гашић обишао је припаднике Управе граничне полиције на Аеродрому „Никола Тесла“ који од данас раде у новим униформама и истакао да ће Министарство унутрашњих послова наставити да улаже у опрему и техничке капацитете полиције како би се постигла још већа ефикасност приликом решавања свих безбедносних изазова...

Министар унутрашњих послова Братислав Гашић обишао је припаднике Управе граничне полиције на Аеродрому „Никола Тесла“ који од данас раде у новим униформама и истакао да ће Министарство унутрашњих послова наставити да улаже у опрему и техничке капацитете полиције како би се постигла још већа ефикасност приликом решавања свих безбедносних изазова.

„Први утисак који путници стекну већ приликом слетања у Србију, добија се управо од припадника граничне полиције, са којима се наши грађани као и страни држављани сусрећу већ приликом пасошке контроле. Неопходно је да уз осмех и позитиван став покажемо искрену добродошлицу свима који улазе у нашу државу, као и дамо јасну поруку да ће се сви током боравка у нашој држави осећати безбедно и сигурно“, поручио је министар унутрашњих послова Гашић.

Министар Гашић је истакао да ће занављање опреме припадника Управе граничне полиције засигурно значити у њиховом даљем раду, као и да ће се у наредном периоду наставити са улагањем и осавремењивањем опреме коју ови припадници користе.

„Улагањем у опрему припадника МУП-а, олакшавамо свакодневни рад полиције, а наш коначни циљ је да пружимо још бољу заштиту и безбедност сваког грађанина у Републици Србији. Тежимо модернизовању полиције како бисмо показали да бринемо о људима и њиховој безбедности, као и о њиховој имовини“, рекао је министар Гашић.