Актуелно

Mинистар Вулин упутио телеграм саучешћа поводом смрти Сузане Рађен Тодорић, уреднице и новинарке БН телевизије

02.07.2022.
Министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин упутио је телеграм саучешћа породици, пријатељима и колегама поводом смрти Сузане Рађен Тодорић, уреднице и новинарке БН телевизије...

Министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин упутио је телеграм саучешћа породици, пријатељима и колегама поводом смрти Сузане Рађен Тодорић, уреднице и новинарке БН телевизије.

„Са великом тугом примио сам вест о смрти Сузане Рађен Тодорић, изузетне личности и изванредне новинарке која је својим професионалним радом оставила велики траг у српском новинарству. Њено познавање политике, како у региону, тако и у ширем геополитичком контексту било је на врло високом нивоу, због чега је, заслужено, награђивана не само признањима и одликовањима, већ и огромним поверењем српског народа са обе стране Дрине. Велика ми је част што сам имао прилику да гостујем у култним политичким емисијама Сузане Рађен Тодорић. Породици, пријатељима, колегама и редакцији БН телевизије изражавам искрено и дубоко саучешће", навео је у телеграму саучешћа министар унутрашњих послова Александар Вулин.