Актуелно

Министар Вулин: Вучић је доказао да о економији зна све, баш као што је Милановић доказао да о Србима не зна ништа

14.09.2021.
„Нема пречег посла од обједињавања Срба и нема важнијег посла од очувања српског идентитета. Застава, језик, писмо су обележја српског народа и са поносом их чувамо да би сачували нас", одговорио је министар унутрашњих послова Александар Вулин хрватском председнику, који је позив председника Вучића Србима у региону да истицањем српских застава обележе Дан српског јединства, прокоментарисао речима да "беспослен поп и јариће крсти" као и да не верује да власт у Србији нема важнија посла...

„Нема пречег посла од обједињавања Срба и нема важнијег посла од очувања српског идентитета. Застава, језик, писмо су обележја српског народа и са поносом их чувамо да би сачували нас", одговорио је министар унутрашњих послова Александар Вулин хрватском председнику, који је позив председника Вучића Србима у региону да истицањем српских застава обележе Дан српског јединства, прокоментарисао речима да "беспослен поп и јариће крсти" као и да не верује да власт у Србији нема важнија посла, као што је економски развој.

„Милановић би морао да има пречег посла од вређања националних осећања и симбола Срба и покушаја да се Срби уплаше и спрече да покажу своју националну припадност у Хрватској. Могао би Милановић да нађе времена и провери како усташки злочинци добијају улице у Хрватској или како у многим српским селима нема ни пута ни струје, а посебно да објасни зашто је Главашу, осуђеном ратном злочинцу доделио чинове и ордење. Вучић је доказао да о економији зна све, баш као што је Милановић доказао да о Србима не зна ништа", поручио је министар Вулин.