Актуелно

Министар Дачић честитао припадницима СВС успех на такмичењу ватрогасаца - спасилаца у Москви

31.05.2024.
Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Ивица Дачић честитао је припадницима Сектора за ванредне ситуације МУП на освојеном 2. месту на Првом међународном Гран-при такмичењу професионалних ватрогасаца-спасилаца које је одржано у Москви, на ватрогасном полигону Апаринки, у периоду од 30. до 31.маја 2024.године...

Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Ивица Дачић честитао је припадницима Сектора за ванредне ситуације МУП на освојеном 2. месту на Првом међународном Гран-при такмичењу професионалних ватрогасаца-спасилаца које је одржано у Москви, на ватрогасном полигону Апаринки, у периоду од 30. до 31.маја 2024.године.

„Честитам ватрогасцима-спасиоцима из Чачка, Зрењанина, Панчева, Пирота и Ужица који су још једном показали своју професионалност, обученост и спремност и на овом међународном такмичењу и то на екстремном нивоу. Осим што су свакодневни хероји спасавајући животе наших грађана, овим пласманом на овако важном такмичењу исказали су спортски и тимски дух и битно допринели угледу Министарства унутрашњих послова и наше земље“, истакао је потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Ивица Дачић.