Актуелно

Министар Стефановић разговарао са представницима Независног синдиката полиције

26.07.2019.
Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас са представницима Независног синдиката полиције о положају припадника Министарства унутрашњих послова и могућностима за његово даље унапређење...

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас са представницима Независног синдиката полиције о положају припадника Министарства унутрашњих послова и могућностима за његово даље унапређење.

Министар Стефановић је са сарадницима примио представнике репрезентативног Независног синдиката полиције због разговора о продужетку Посебног колективног уговора, како би се на најбољи могући начин регулисао радно-правни статус запослених у циљу унапређења њиховог материјалног положаја и услова рада.

Министар Стефановић је напоменуо да се већ ове године очекује ново повећање зарада запослених у Министарству унутрашњих послова, али и додао да ће МУП наставити да улаже у набавку нове опреме и возила за своје припаднике.