Актуелно

Mинистар Вулин упутио изразе најдубљег саучешћа амбасади Сједињених америчких држава у Београду

02.07.2022.
Министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин упутио је изразе најдубљег саучешћа амбасади Сједињених америчких држава у Београду поводом трагичног случаја убиства и рањавања полицајаца у америчкој држави Kентаки...

Министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин упутио је изразе најдубљег саучешћа амбасади Сједињених америчких држава у Београду поводом трагичног случаја убиства и рањавања полицајаца у америчкој држави Kентаки.

„Вест о бруталном убиству и рањавању полицајаца док су извршавали своје полицијске задатке у источном Kентакију дубоко нас је потресла и узнемирила и још једном подсетила колико је заправо посао полицијског службеника тежак, ризичан, опасан и препун изазова. У име Министарства унутрашњих послова Србије и своје име упућујем најдубље изразе саучешћа америчкој држави, америчком народу и породицама убијених полицајаца, а рањеним полицијским службеницима желим брз опоравак и добро здравље", наводи се у телеграму саучешћа министра унутрашњих послова Александра Вулина.