Актуелно

Стефановић и Лукач о додатним мерама у борби против организованог криминала

21.02.2020.
Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић састао се данас у Београду са министром унутрашњих послова Републике Српске Драганом Лукачем...

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић састао се данас у Београду са министром унутрашњих послова Републике Српске Драганом Лукачем.

Двојица министара су се сагласила да се мора задати још снажнији ударац криминалним групама на простору Републике Србије и Републике Српске, како би се додатно повећала безбедност грађана на овим просторима.

Они су разговарали о додатним мерама које ће две полиције предузети у наредном периоду у борби против организованог криминала, пре свега у сузбијању нарко-трафикинга.

Стефановић и Лукач су досадашњу сарадњу два министарства унутрашњих послова оценили као одличну, а посебно су се осврнули на брзу и конкретну размену информација која је довела до хапшења криминалаца који су извршили бројна кривична дела и у Србији и у Републици Српској.