Актуелно

Mинистар Гашић обишао реновирану Полицијску станицу Савски венац,објекат у Улици кнеза Милоша и радове на изградњи Паметне станице

05.06.2023.
Министар унутрашњих послова Братислав Гашић обишао је данас у Београду реновирану Полицијску станицу Савски венац и објекат у Улици кнеза Милоша, као и радове на изградњи Паметне станице у Београду на води и истакао да ће бити настављено улагање у бољи квалитет рада полицијских службеника како би на тај начин био побољшан и квалитет услуга које пружају грађанима...

Министар унутрашњих послова Братислав Гашић обишао је данас у Београду реновирану Полицијску станицу Савски венац и објекат у Улици кнеза Милоша, као и радове на изградњи Паметне станице у Београду на води и истакао да ће бити настављено улагање у бољи квалитет рада полицијских службеника како би на тај начин био побољшан и квалитет услуга које пружају грађанима.

„Од данас и читаве ове недеље представићемо низ објеката које ћемо грађанима Србије и Београда да ставимо на располагање и да им покажемо какве ће услуге да имају и колико ће бољи квалитет услуга да имају у овим нашим новим и сређеним објектима. Радимо јако пуно на побољшању квалитета услова рада наших припадника и радимо, наравно, на побољшању услова услуге према грађанима Београда и Србије“, нагласио је министар Гашић.

Истакао је да су у току завршни радови на изградњи Паметне станице, коју Министарство унутрашњих послова гради у сарадњи с полицијом Дубаија.

„С обзиром на то да смо радили са полицијом Дубаија и по угледу на њих, како они то раде у својој земљи, очекујем да директор полиције Дубаија буде наш гост у септембру и да ћемо тада моћи да је и званично отворимо. Она је спремна, али желимо да системе још ускладимо, уредимо и да можемо грађанима да пружимо пуну услугу“, нагласио је министар Гашић.

Министар је додао да је реновирана Полицијска станица Савски венац, која ће од 12. јуна ове године бити на услузи грађанима.

„У згради у Улици кнеза Милоша је наша Служба за специјалне истражне методе и наш САТИТ, то је наша техника. И она је уређена и кренуће са радом, ја се надам, већ од данас“, објаснио је министар Гашић.