Актуелно

Mинистар Вулин се састао са руководиоцима компаније НИС Нови Сад

14.07.2022.
Министар унутрашњих послова Александар Вулин састао се данас у седишту Министарства са руководиоцима компаније НИС Нови Сад. На састанку је истакнута врло добра сарадња Министарства унутрашњих послова са представницима компаније НИС, а посебно у протеклих годину и по дана...

Министар унутрашњих послова Александар Вулин састао се данас у седишту Министарства са руководиоцима компаније НИС Нови Сад.

На састанку је истакнута врло добра сарадња Министарства унутрашњих послова са представницима компаније НИС, а посебно у протеклих годину и по дана.

Министар унутрашњих послова Александар Вулин истакао је да је један од приоритета Републике Србије и председника Александра Вучића безбедно и стабилно снабдевање српског становништва не само основним животним намирницама, већ и гасом, нафтом и електричном енергијом, те да су нафтна постројења под посебном пажњом полиције и очување високог нивоа безбедности нафтних постројења.

Министар унутрашњих послова Александар Вулин поручио је да се против наше државе води специјални рат и да због лажних дојава о бомбама контрадиверзиони тимови МУП-а Србије обављају превентивне прегледе и у објектима НИС-а како нафтна индустрија не би престајала са радом.

Генерални директор компаније НИС Кирил Тјурдењев похвалио је рад припадника Министарства унутрашњих послова, Јединице за безбедност на рекама, која је основана по наредби министра Вулина, и њихову борбу на сузбијању и спречавању кријумчарења акцизне робе на рекама, пре свега нафте и нафтних деривата.