Актуелно

Mинистар Стефановић похвалио припаднике београдске криминалистичке полиције

22.10.2019.
Стефановић: „Желим да похвалим припаднике полиције за ову акцију и да подсетим да су припадници Министарства унутрашњих послова од почетка године запленили више од 5,7 тона наркотика и ухапсили десет организованих криминалних група, што јасно указује да је борба против наркотрафикинга и нарко-дилера један од најзначајнијих приоритета МУП-а. Наш најважнији задатак јесте да заштитимо нашу децу од ове претње, склонимо дрогу са улица и осигурамо безбедност грађана“...
Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић похвалио је данас припаднике београдске криминалистичке полиције, који су синоћ запленили 13 килограма амфетамина и ухапсили А.Н. (1990) због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Полиција је претресом стана у Новом Београду пронашла наркотике спаковане у 14 пакета.

„Желим да похвалим припаднике полиције за ову акцију и да подсетим да су припадници Министарства унутрашњих послова од почетка године запленили више од 5,7 тона наркотика и ухапсили десет организованих криминалних група, што јасно указује да је борба против наркотрафикинга и нарко-дилера један од најзначајнијих приоритета МУП-а. Наш најважнији задатак јесте да заштитимо нашу децу од ове претње, склонимо дрогу са улица и осигурамо безбедност грађана“, рекао је министар Стефановић. 

Он је поручио да ће полиција истрајати у борби против новијих врста наркотика, попут амфетамина, екстазија и других, али да за припаднике МУП-а нема опасних и мање опасних дрога, већих и мањих количина, већ се боре против сваког нарко-дилера и свих врста дроге.  

„Припадници Министарства унутрашњих послова наставиће са интензивним радом на сузбијању наркотрафикинга и желим да им се још једном захвалим што истрајавају у овој борби, врло често ризикујући и своје животе“, рекао је Стефановић.