Актуелно

Светски дан сећања на жртве саобраћајних незгода

19.11.2023.
Управa саобраћајне полиције Министарства унутрашњих послова, Агенцијa за безбедност саобраћаја, Секретаријат за саобраћај Града Београда и Удружење родитеља деце страдале у саобраћају обележиће сутра у 12 часова у Народној скупштини Светски дан сећања на жртве саобраћајних незгода...

Управa саобраћајне полиције Министарства унутрашњих послова, Агенцијa за безбедност саобраћаја, Секретаријат за саобраћај Града Београда и Удружење родитеља деце страдале у саобраћају обележиће сутра у 12 часова у Народној скупштини Светски дан сећања на жртве саобраћајних незгода.

На конференцији ће се обратити начелник Управе саобраћајне полиције Славиша Лакићевић, вршилац дужности директора Агенције за безбедност саобраћаја Бранко Стаматовић, заменик председника Одбора за одбрану и унутрашње послове Народне скупштине Александар Марковић, секретар за саобраћај Града Београда Никола Татовић и представница Удружења родитеља деце страдале у саобраћају Верица Виторовић.  

Такође, у холу Народне скупштине биће организована изложба фотографија „Тачка прекида – Живот пре и после саобраћајне незгоде“.

Позивамо заинтересоване медије за праћење овог догађаја да се акредитују на мејл: info@abs.gov.rs