Aktuelno

Konferencija o visokotehnološkom kriminalu i informacionoj bezbednosti „Poveži se sigurno!“

20.09.2018.
Dvodnevna konferencija o visokotehnološkom kriminalu i informacionoj bezbednosti „Poveži se sigurno!“ biće održana u četvrtak 20. i petak 21. septembra u Palati „Srbija“ u Beogradu (Bulevar Mihajla Pupina 2, istočno krilo)...

Dvodnevna konferencija o visokotehnološkom kriminalu i informacionoj bezbednosti „Poveži se sigurno!“ biće održana u četvrtak 20. i petak 21. septembra u Palati „Srbija“ u Beogradu (Bulevar Mihajla Pupina 2, istočno krilo).

U uvodnom delu konferencije, koja će svečano biti otvorena u četvrtak 20. septembra u 9 časova, obratiće se predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić, potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović i evropski komesar za unutrašnja pitanja i migracije Dimitris Avramopulos.

Doček zvanica i rukovanje domaćina konferencije ministra Stefanovića sa zvanicama predviđeno je u 8.30 sati.

Na prvoj sesiji „Visokotehnološki kriminal i informaciona bezbednost“, koja će početi u 10 časova, govoriće, između ostalih, ministar unutrašnjih poslova Republike Turske Sulejman Sojlu, ministar unutrašnjih poslova Mađarske Šandor Pinter, ministar unutrašnjih poslova Crne Gore Mevludin Nuhodžić i ministar unutrašnjih poslova Makedonije Oliver Spasovski.  

Neophodno je da medijske ekipe akreditovane za praćenje ove  konferencije na istočnom ulazu Palate „Srbija“ budu najkasnije u 8 časova.  

Podsećamo akreditovane medijske ekipe da akreditacije mogu preuzeti danas od 16 do 19 časova u Palati „Srbija“, zapadno krilo, kancelarija 106 , prvi sprat.