Актуелно

Прослава Дана Министарства унутрашњих послова и Дана полиције

16.06.2019.
Прослава Дана Министарства унутрашњих послова и Дана полиције почеће у недељу традиционалним свечаним дефилеом чете коњаника Полицијске бригаде и полицијских оркестара Србије и Словачке Кнез Михаиловом улицом, наставиће се тактичко техничким збором на Калемегдану, док ће централна Свечана академија поводом обележавања Дана Министарства унутрашњих послова и Дана полиције биће одржана у „Сава центру“...

Број: 24/19
12. јун 2019. године

Централна Свечана академија поводом обележавања Дана Министарства унутрашњих послова и Дана полиције биће одржана у недељу, 16. јуна 2019. године у 19 часова у „Сава центру“ (Милентија Поповића 9, јужни улаз из правца ауто - пута).   

Прослава Дана Министарства унутрашњих послова и Дана полиције у недељу , 16. јуна почеће традиционалним свечаним дефилеом чете коњаника Полицијске бригаде и полицијских оркестара Србије и Словачке Кнез Михаиловом улицом у 11.30 часова.

Припадници Министарства унутрашњих послова од 11 часова на тактичко техничком збору на Калемегдану приказаће вештине, опрему и возила која користе у раду, а грађани ће имати прилику да се упознају са превентивним пројектима које спроводи Министарство и са методама рада  различитих организационих јединица полиције.

Неопходно је да медији заинтересовани за праћење Свечане академије поводом обележавања Дана Министарства унутрашњих послова и Дана полиције акредитације пошаљу на мејл biro@mup.gov.rs, најкасније до петка 14. јуна до 15 часова.
 
Акредитације ће моћи да се преузму у суботу, 15. јуна од 12 часова у канцеларији 106, Палата „Србија“, западно крило, I спрат, Булевар Михајла Пупина 2.  

Позивамо новинаре, сниматеље и фоторепортере да присуствују свечаној академији и уједно молимо медијске екипе да у недељу 16. јуна на јужном улазу из правца ауто – пута „Сава центра“ буду најкасније до 18.30 часова.