Актуелно

Округли сто на тему “Смањење ризика од катастрофа – особе са инвалидитетом у ванредним ситуацијама”

24.01.2019.
Сектор за ванредне ситуације Министарства унутрашњих послова одржаће округли сто на тему “Смањење ризика од катастрофа – особе са инвалидитетом у ванредним ситуацијама”, у хотелу Зира, у Београду, са почетком у 10:30 часова...

Сектор за ванредне ситуације Министарства унутрашњих послова  одржаће  округли сто на тему “Смањење ризика од катастрофа – особе са инвалидитетом у ванредним ситуацијама”, у хотелу Зира, у Београду, са почетком у  10:30 часова.

Циљ округлог стола je повећање спремности особа са инвалидитетом за реаговање у ванредним ситуацијама и доприношењу њиховој потенцијалној улози у активностима превенције и смањивање ризика и припремљености на исте.

Округли сто одржаће се у сарадњи са Мисијом ОЕБС у Србији и Националном организацијом особа са инвалидитетом (НООИС), а учествоваће и представници надлежних државних институција, као и организације цивилног друштва које су ангажоване на пољу помоћи особама са инвалидитетом, односно Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања.

Позовамо новинаре, фоторепортере и сниматеље  да присуствују овом догађају.