Aktuelno

Promocija policijske profesije i Srednje škole unutrašnjih poslova „Jakov Nenadović“

22.03.2023.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u sklopu promocije policijske profesije i Srednje škole unutrašnjih poslova „Jakov Nenadović“, organizovaće u sredu, 22. marta u 12 časova u Osnovnoj školi „Nikola Tesla“ u Vinči prikaz rada organizacionih jedinica policije (Jovana Jovanovića Zmaja 1).

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u sklopu promocije policijske profesije i Srednje škole unutrašnjih poslova „Jakov Nenadović“, organizovaće u sredu, 22. marta u 12 časova u  Osnovnoj školi  „Nikola Tesla“ u Vinči prikaz rada organizacionih jedinica policije (Jovana Jovanovića Zmaja 1).

Manifestaciji, zajedno sa više hilјada đaka i roditelјa, prisustvovaće i ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić. 

Đaci ove Osnovne škole, koju pohađa više od 2.300 učenika, ali i drugih beogradskih škola imaće priliku da se kroz druženje sa policijskim službenicima bliže upoznaju sa radom policije, veštinama i obučenošću policajaca, ali i da kroz edukativne materijale steknu nova znanja kako da budu bezbedni.

Ujedno, ova manifestacija biće prilika da se osmaci upoznaju sa programom rada Srednje škole unutrašnjih poslova „Jakov Nenadović“, koja će od ove školske godine, posle 14 godina, ponovo otvoriti vrata za mladiće i devojke koji žele da svoj profesionalni život posvete bezbednosti građana i države.

Neophodno je da medijske ekipe zainteresovane za praćenje događaja akreditacije pošalјu na mejl biro@mup.gov.rs , večeras do 20 časova.