Aktuelno

Ministar Stefanović pohvalio policijske službenike koji su u dve odvojene akcije na teritoriji Srbije zaplenili 113 kilograma marihuane

18.11.2019.
MUP

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović pohvalio je danas policijske službenike koji su u dve odvojene akcije na teritoriji Srbije, u prethodna dva dana, zaplenili 113 kilograma marihuane.

„Posle akcije u kojoj je zaplenjeno 77 kilograma heroina, što je jedna od najvećih zaplena ove vrste narkotika u Srbiji, i zaplene 113 kilograma marihuane, mogu slobodno da kažem da su pripadnici policije, koji rade na suzbijanju narko-trafikinga, ponos Ministarstva unutrašnjih poslova i naše države“, rekao je Stefanović.

Ministar je precizirao da je marihuana u dve odvojene akcije zaplenjena na teritoriji opštine Čajetina i na Graničnom prelazu Horgoš.

Stefanović je pohvalio dobar rad pripadnika policije koji, kako je rekao, pokazuju izuzetnu posvećenost borbi protiv narkotika i štite Srbiju od ove pošasti.

„Očekujem da ćemo u narednim danima imati nove akcije i da će policija pokazati koliko je posvećena suzbijanju narko-trafikinga, a očekujem dobre rezultate u toj borbi i do kraja godine“, zaklјučio je Stefanović.