Актуелно

Ухапшен осумњичени за разбојништво

21.11.2019.
MУП

Београд

      Број: 1026/19

      21. новембар 2019.године

Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду ухапсили су М. Ј. (1997) који се сумњичи да је учествовао у јучерашњем догађају у Новом Београду када је од двадесетогодишњег младића одузет аутомобил.

Сумња се да је М. Ј, заједно са три особе које је полиција јуче ухапсила, на раскрсници улица Јурија Гагарина и Омладинских бригада, одузео возило марке „БМВ“ којим је управљао оштећени двадесетогодишњак.

Kако се сумња, они су возилом марке „ауди“ препречили пут аутомобилу којим је управљао оштећени и уз употребу физичке силе одузели његово возило. Потом су, како се сумња, оштећеном задали више удараца, а отели су му и новчаник са новцем и личним документима.

Приликом хапшења полиција је код једног осумњиченог пронашла возило „ауди“ које су користили приликом извршења кривичног дела, као и новчаник са документима оштећеног.

Такође, полиција је пронашла и одузето возило марке „БМВ“.

Осумњиченом М. Ј. је одређено задржавање до 48 часова и он ће, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело разбојништво, бити приведен Трећем основном јавном тужилаштву у Београду.