Aktuelno

Uhapšen osumnjičeni za razbojništvo

21.11.2019.
MUP

Beograd

      Broj: 1026/19

      21. novembar 2019.godine

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su M. J. (1997) koji se sumnjiči da je učestvovao u jučerašnjem događaju u Novom Beogradu kada je od dvadesetogodišnjeg mladića oduzet automobil.

Sumnja se da je M. J, zajedno sa tri osobe koje je policija juče uhapsila, na raskrsnici ulica Jurija Gagarina i Omladinskih brigada, oduzeo vozilo marke „BMV“ kojim je upravlјao oštećeni dvadesetogodišnjak.

Kako se sumnja, oni su vozilom marke „audi“ preprečili put automobilu kojim je upravlјao oštećeni i uz upotrebu fizičke sile oduzeli njegovo vozilo. Potom su, kako se sumnja, oštećenom zadali više udaraca, a oteli su mu i novčanik sa novcem i ličnim dokumentima.

Prilikom hapšenja policija je kod jednog osumnjičenog pronašla vozilo „audi“ koje su koristili prilikom izvršenja krivičnog dela, kao i novčanik sa dokumentima oštećenog.

Takođe, policija je pronašla i oduzeto vozilo marke „BMV“.

Osumnjičenom M. J. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo, biti priveden Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.