Aktuelno

Izjava potpredsednika Vlade Srbije i ministra unutrašnjih poslova dr Nebojše Stefanovića

14.11.2019.
MUP

Izjava potpredsednika Vlade Srbije i ministra unutrašnjih poslova dr Nebojše Stefanovića:

„Pripadnici Uprave kriminalističke policije nastavlјaju sa sjajnim rezultatima i beskompromisnom borbom protiv trgovine narkoticima. Potvrda toga je i današnja akcija u kojoj su pripadnici policije zaplenili čak 77 kilograma najčistijeg heroina i uhapsili tročlanu organizovanu kriminalnu grupu, koja se sumnjiči da je distribuirala heroin širom naše zemlјe.

Vrednost zaplenjenih narkotika procenjuje se na više od 5.000.000 evra, a policija je tokom ove akcije oduzela i više skupocenih automobila.

Moram da napomenem da lјudi iz policije iz godine u godinu beleže sve bolјe rezultate u zapleni narkotika, a samo ove godine oduzeli su više od šest tona, uz rekordne količine zaplenjenog heroina.

Želim da se zahvalim svim pripadnicima policije koji su odlučno stali u zaštitu građana Srbije od ove velike pošasti, koja postoji u čitavom svetu, a  pre svega lјudima iz Uprave kriminalističke policije koji prednjače u ovoj borbi. Nikada nećemo stati u beskompromisnoj borbi protiv svih trgovaca narkotika.“