Актуелно

Расветљено пет крађа

14.05.2019.
ПУ Нови Пазар

Припадници Министарства унутрашњих послова у Новом Пазару ухапсили су суграђанина М. К. (1988), због постојања основа сумње да је извршио пет крађа.

Сумња се да је он, 12. маја ове године, у околини Новог Пазара, из незакључаног помоћног објекта, украо три електричне бушилице, косилицу,  две пумпе за воду  и други ситни алат.

Такође, он се терети да је, истог дана, из дворишта породичне куће у Новом Пазару, украо бицикл, који је полиција пронашла и вратила оштећеном.

Он је, како се сумња, 11. маја ове године, из откључане гараже у склопу дворишта куће у околини Новог Пазара, узео две моторне тестере марке „стил“, које је полиција пронашла и вратила власнику.

Такође, сумња се да је он, 10. маја ове године, из дворишта породичне куће у Новом Пазару, украо бицикл, као и да је 1. маја,  у околини Новог Пазара, из возила марке „ланчиа“, власништво тридесетседмогодишњег мушкарца, украо  акумулатор.

Осумњиченом је, по налогу Основног  јавног  тужилаштва, одређено задржавања до 48 часова и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен тужилаштву.