Актуелно

Задржани због учињених прекршаја током вожње

02.10.2023.
ПУ Суботица

Припадници Министарства унутрашњих послова у Суботици током протеклог викенда задржали су девет возача због учињених прекршаја.

Возач „опела“ (38) на периферији Бачке Тополе је, возећи са 3,10 промила алкохола у организму и како се сумња због неприлагођене брзине, слетео у јарак. У Бачкој Тополи из саобраћаја је искључен педесетпетогодишњи возач теретног возила са 1,78 промила алкохола, као и 45-годишњи возач путничког возила који је возио са 1,26 промила алкохола у организму.

Саобраћајна патрола, у Малом Иђошу, зауставила је двојицу возача бицикала старости 57 и 29 година који су возили са 1,26 и 1,58 промила алкохола у организму као и возача мопеда старости 26 година који је управљао под утицајем канабиса.

Тридесетчетворогодишњи возач „голфа“ који је управљао са 2,99 промила алкохола у организму, задржан је такође у службеним просторијама Полицијске управе у Суботици.

Припадници саобраћајне полиције у Суботици зауставили су возаче аутомобила „опел“ (41) и ,,ланд ровер“ (32) који су управљали возилима, а да немају издату возачку дозволу ни за једну категорију моторних возила.

Након задржавања, сви возачи су приведени надлежним прекршајним судијама.

Апелујемо на све учеснике у саобраћају, а посебно на возаче да доследно поштују све саобраћајне прописе, у циљу своје и безбедности других учесника у саобраћају.