Актуелно

Задржани због утврђеног алкохола у организму и прекорачења брзине

21.10.2021.
ПУ за град Београд

Припадници саобраћајне полиције Министарства унутрашњих послова у Београду  задржали су ноћас два возача код којих је утврђен алкохол у организму и још једног због кретања брзином од 187,3 километара на сат на путу где је дозвољена брзина 80 километара на сат.

Ноћас је на територији Вождовца пресретачем заустављен „пасат“ којим је брзином од 187,3 километара на сат управљала двадесетдвогодишњакиња, у делу пута где је дозвољена брзина 80. Против ње ће бити поднета прекршајна пријава.

Око 22.30 часова, на раскрсници улица Јурија Гагарина и Гандијеве у Новом Београду, након саобраћајне незгоде, искључен је из саобраћаја тридесетосмогодишњи возач „шкоде“ код кога је алкотестом утврђено 2,20 промила алкохола у организму.

Око поноћи на Чукарици, на раскрсници улица Ендија Ворхола и Милорада Јовановића дошло је до саобраћајне незгоде у којој је учествовао тридесетседмогодишњи возач „голфа“. Код њега је утврђено 2,23 промила алкохола у организму.

Возачи који су возили под дејством алкохола су задржани у полицијским станицама, након чега ће бити спроведени код судије за прекршаје.