Актуелно

Управљали возилима под дејством алкохола

09.05.2022.
ПУ Лесковац

Припадници Министарства унутрашњих послова у Лесковцу и Власотинцу, током викенда, зауставили су и искључили из саобраћаја осморицу возача због управљања возилима под дејством алкохола.

Полиција у Власотинцу зауставила је четрдесетпетогодишњег возача "фијата" који је управљао са 2,53 промила алкохола у организму и тридесетпетогодишњег возача "голфа" који је имао 1,82 промила алкохола у организму. 

Такође, санкционисан је и двадесетједногодишњи мотоциклиста који је управљајући са 1,25 промила алкохола у организму пао са мотора и задобио лаке телесне повреде. 

Полиција у Лесковцу, током појачане контроле саобраћаја, зауставила је петорицу мушкараца који су управљали возилима под дејством алкохола.

У службеним просторијама полиције задржани су педесетједногодишњи возач "реноа" који је имао 2,05 промила алкохола у организму, тридесетпетогодишњи возач "аудија" са 1,31 промила, четрдесетосмогодишњи возач "пежоа" са 1,23 промила, шездесетогодишњи возач "фолксвагена" са 1,39 промила и шездесеттрогодишњи бициклиста са 1,99 промила алкохола у организму.

Против свих возача биће поднете одговарајуће прекршајне пријаве.