Актуелно

Неовлашћено коришћење туђег возила

17.11.2023.
ПУ за град Београд

Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду,  у две одвојене акције,  ухапсили су три особе које се сумњиче да су извршиле кривично дело тешка крађа, док ће против једне особе поднети кривичну пријаву у редовном поступку због постојања основа сумње да је извршила кривично дело неовлашћено коришћење туђег возила.

Н. А. (1988), Н. С. (1999) и Д. Ј. (1988) се сумњиче да су  2. новембра ове године украли возило „бмв“ страних регистарских ознака, у Улици Народни фронт, а потом га расклопили у делове у намери да их продају. 

У другој акцији, полиција је идентификовала и пронашла четрдесетогодишњег мушкарца који се сумњичи да је 4. новембра ове године у Улици Омладинских бригада отуђио возило марке „опел“ које је користио за своје потребе.

Осумњиченима  Н. А., Н. С. и Д. Ј. је одређено задржавање до 48 сати након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведени Првом основном јавном тужилаштву, док ће против осумњиченог четрдесетогодишњака, бити поднета кривична пријава у редовном поступку Трећем основном јавном тужилаштву у Београду.