Aktuelno

Povodom tuče koja se sinoć dogodila u Gandijevoj ulici, MUP preduzima sve mere i radnje na rasvetlјavanju okolnosti ovog događaja

23.03.2023.
PU za grad Beograd

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, povodom tuče više osoba koja se sinoć dogodila u Gandijevoj  ulici  u Novom Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom preduzimaju sve mere i radnje na rasvetlјavanju okolnosti ovog događaja.

„Na prostoru Novog Beograda u Gandijevoj ulici nešto pre ponoći, prijavlјena je tuča više lica. Odmah po dobijanju informacija na mesto događaja upućeni su policijski službenici iz više organizacionih jedinica, koji su zatekli  određeni broj lica, prema kojima se preduzimaju mere. Jedna osoba sa teškim telesnim povredama opasnim  po život prevezena je u zdravstvenu ustanovu, dok je za druga lica dijagnostika u toku“, rekao je Ivan Cvijović, pomoćnik  načelnika  PU za grad Beograd.

On je dodao da je o događaju odmah obavešteno Više javno tužilaštvo i u saradnji sa njim se preduzimaju mere i radnje na rasvetlјavanju svih okolnosti.

Cvijović je takođe rekao da je istraga u toku i da su u pitanju mlađa lica, kao i da je ovom prilikom oštećeno nekoliko vozila.

„Budite uvereni da će Policijska uprava za grad Beograd i Ministarstvo unutrašnjih poslova preduzeti sve mere i radnje iz svoje nadležnosti u rasvetlјavanju ovog događaja“, naveo je Cvijović.