Актуелно

Ухапшене четири особе због дроге

22.01.2021.
ПУ за град Београд
Ухапшене четири особе због дроге
Ухапшене четири особе због дроге
Ухапшене четири особе због дроге

Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду, у више одвојених акција, ухапсили су четири особе због постојања основа сумње да су извршиле кривично дело неовлашћено држање опојних дрога и две особе због сумње да су извршиле кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Претресом стана у коме непријављено живи Ф.Р. (1980) полиција је пронашла око 20 грама кокаина и електронску вагицу са траговима ове дроге.

Личним прегледом Н.В.(1983), М.Б. (1985) и П. Н.(1983) пронађена је мања количина кокаина.

У аутомобилу „голф“, којим је управљао Н.Р. (1992) полиција је пронашла кесу са око 30 грама марихуане, док су претресом стана у коме осумњичени непријављено живи, полицијски службеници запленили још око 655 грама марихуане и електронску вагицу са траговима марихуане.

Личним прегледом Р.Б. (1978) полиција је нашла мању количину марихуане.

Полиција је ухапсила и С.Р. (1977) због постојања основа сумње да је извршио кривично дело фалсификовање исправе. Код њега су полицијски службеници пронашли фалсификовану легитимацију једног полицијског синдиката.

Осумњиченима је одређено задржавање до 48 сати.  Н.Р. и Р.Б. су приведени Вишем јавном тужилаштву у Београду, док ће остали осумњичени након задржавања бити приведени надлежном тужилаштву.