Актуелно

Ухапшени осумњичени за убиство

11.03.2023.
ПУ за град Београд

Припадници  Министарства унутрашњих послова у Београду, у брзој и ефикасној акцији, у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом, ухапсили су С. З. (1995) и Л. В.  (1997) због постојања основа сумње да су извршили кривично дело тешко убиство. 

Они се сумњиче да су 9. марта ове године у једном угоститељском објекту у склопу бензинске пумпе у Рушњу, испалили више хитаца у педесетчетворогодишњег мушкарца који је од задобијених повреда преминуо на лицу места.  

Осумњиченима ће бити одређено задржавање до 48 сати након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведени надлежном тужилаштву . 

Министар унутрашњих послова Братислав Гашић честитао је полицијским службеницима на брзом и ефикасном расветљавању овог убиства.

"Настављамо непоколебљиву борбу против свих видова криминала. Свако ко се бави нечашћу и криминалом мора да зна да пред српском полицијом неће бити заштићен, да су српски полицајци обучени и спремни да у најкраћем року починиоце кривичних дела приведу правди. Kриминал на нашим улицама није добродошао и нема заштићених. Министарство унутрашњих послова учиниће све у складу са законом да се грађани Србије осећају сигурно и безбедно у својој домовини“, рекао је министар Гашић.