Aktuelno

Uhapšen mladić u Novom Sadu zbog napada na policajca i droge

07.09.2023.
PU Novi Sad

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili I. K. (2003) iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, a protiv dvadesettrogodišnjaka podneli su i krivičnu prijavu za neovlašćeno držanje opojnih droga.
Sumnja se da je I. K., juče, na Telepu prilikom legitimisanja, svojim automobilom udario jednog policijskog službenika i lakše ga povredio, dok je kod njegovog suvozača dvadesettrogodišnjeg mladića policija pronašla manju količinu amfetamina.
Policija je, takođe uhapsila, A. A. (2004), V. A. (2004), B. N. (1992) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, pretresom stana osumnjičenih je pronašla 264 grama amfetamina, manju količinu ekstazija i marihuane i dve digitalne vage za precizno merenje.
I. K., A. A., V.A. i B. N. određeno je zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.