Актуелно

Ухапшен младић у Новом Саду због напада на полицајца и дроге

07.09.2023.
ПУ Нови Сад

Припадници Министарства унутрашњих послова у Новом Саду ухапсили И. К. (2003) из овог града због постојања основа сумње да је учинио кривично дело напад на службено лице у вршењу службене дужности, а против двадесеттрогодишњака поднели су и кривичну пријаву за неовлашћено држање опојних дрога.
Сумња се да је И. К., јуче, на Телепу приликом легитимисања, својим аутомобилом ударио једног полицијског службеника и лакше га повредио, док је код његовог сувозача двадесеттрогодишњег младића полиција пронашла мању количину амфетамина.
Полиција је, такође ухапсила, А. А. (2004), В. А. (2004), Б. Н. (1992) из овог града, због постојања основа сумње да су учинили кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога, претресом стана осумњичених је пронашла 264 грама амфетамина, мању количину екстазија и марихуане и две дигиталне ваге за прецизно мерење.
И. К., А. А., В.А. и Б. Н. одређено је задржавање до 48 сати и биће приведени, уз кривичну пријаву, вишем јавном тужиоцу у Новом Саду.