Актуелно

Возећи са 2,41 промил алкохола у организму учествовао у саобраћајној незгоди

22.06.2022.
ПУ за град Београд

Припадници саобраћајне полиције у Београду искључили су из саобраћаја двојицу возача који су управљали аутомобилима под дејством алкохола или психоактивних супстанци, док је још један мушкарац задржан јер је возећи са 2,41 промил алкохола у организму учествовао у саобраћајној незгоди.

У судару аутомобила марке „алфа“ и „ауди“, синоћ око 22.20 часова, у Пожешкој улици повређених није било, а алкотестирањем је утврђено да је педесеттрогодишњи возач „алфе“ био у стању потпуне алкохолисаности.

Из саобраћаја је искључен и четрдесеттрогодишњак који је синоћ око 20 часова, како је утврђено дрога тестом, на Кружном путу управљао аутомобилом марке „БМW“ под дејством канабиса и кокаина.

Припадници саобраћајне полиције зауставили су и шездесетдвогодишњег мушкарца који је синоћ на ауто-путу на територији Земуна са 2,84 промила алкохола у организму управљао аутомобилом марке „пежо“ којем је истекла важност регистрационе налепнице.

Возачима је одређено задржавање у службеним просторијама полиције и против њих ће бити поднете одговарајуће прекршајне пријаве.