Актуелно

Убиство у покушају

21.01.2024.
ПУ Крагујевац

Припадници Министарства унутрашњих послова у Крагујевцу, брзом и ефикасном акцијом идентификовали су и ухапсили М. В. (2003) из овог града, због постојања основа сумње да је извршио кривичнa делa убиство у покушају, лака телесна повреда и  насилничко понашање, као и Н. Г. (1991) из Крагујевца, осумњиченог за кривично дело помоћ учиниоцу након извршеног кривичног дела. 

М.В. се сумњичи да је, данас у раним јутарњим сатима, испред једног угоститељског објекта у Крагујевцу, оштрим предметом нанео тешке телесне повреде опасне по живот тридесетосмогодишњем мушкарцу из Крагујевца, као и лаку телесну повреду тридесеттрогодишњој Крагујевчанки, док је физички напао и двадесетседмогодишњу девојку којој је нанео лаке телесне повреде. 

Н. Г. се терети да је осумњиченом М. В. помагао да се сакрије  у изнајмљеном стану, на подручју Крагујевца.    

Полиција је оперативним радом утврдила да је и оштећени тридесетосмогодишњи мушкарац, оштрим предметом нанео тешке телесне повреде тридесетдеветогодишњем мушкарцу из Крагујевца, па се терети да је како се сумња, учинио кривично дело убиство у покушају.

Осумњиченима М. В. и Н. Г. је одређено задржавање до 48 сати и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени Вишем јавном тужилаштву.