Актуелно

Ухапшени осумњичени за убиство

07.10.2023.
ПУ Бор

Припадници Министарства унутрашњих послова у Мајданпеку, ухапсили су С. М. (1998), С. П. (1995) и седамнаестогодишњег мушкарца, сви из околине Мајданпека, због постојања основа сумње да су извршили кривично дело тешко убиство.

С. М. и седамнаестогодишњак сумњиче се да су 5. августа, по претходном договору са С. П. супругом тридесеттрогодишњег мушкарца, која је пружала информације о кретању свог супруга, на локалном путу сачекали тридесеттрогодишњег мушкарца.  

Када је он пришао свом паркираном аутомобилу, како се сумња, пришли су му и дрвеном мотком и бејзбол палицом, које је обезбедила С. П. ударили више пута. Мушкарац је од задобијених повреда преминуо.

Сумња се да су затим С. М. и седамнаестогодишњи мушкарац тело тридесеттрогодишњег мушкарца одвезли његовим возилом на друго место локалног пута, гурнули аутомобил који се преврнуо и запалили га.

Осумњиченима С. М. и С. П. одређено је задржавање до 48 сати, након чега ће бити приведени тужиоцу, док је седамнаестогодишњем мушкарцу одређен притвор.