Актуелно

Ухапшен осумњичени за тешко убиство

23.01.2020.
ПУ Нови Пазар

Припадници Министарства унутрашњих послова у Новом Пазару ухапсили су А. А. (1979) из Новог Пазара, због постојања основа сумње да је извршио кривична дела тешко убиство и недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја и Е. А. (1994) и М. П. (1964) из Новог Пазара, осумњичене за помоћ учиниоцу после извршеног кривичног дела.

Сумња се да је А. А. ноћас после поноћи у једном угоститељском објекту у Новом Пазару, након свађе и физичког сукоба са четири особе, испалио неколико хитаца из ватреног оружја и ранио двадесеттрогодишњег младића који је од задобијених повреда преминуо у Медицинском центру у Новом Пазару.

У пуцњави су рањена и двојица мушкараца старости 38 и 23 године, убодну рану оштрим предметом задобио је осумњичени А. А., док је у тучи повређен и један двадесетогодишњак.

Е. А. и М. П. се сумњиче да су, пре доласка полиције, склонили одређене трагове, а Е. А. и да је учествовао у тучи па ће против њега бити поднета и кривична пријава за насилничко понашање.

Тројици осумњичених, по налогу Вишег јавног тужилаштва у Новом Пазару, одређено је задржавање до 48 часова и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени тужиоцу.