Arhiva

Stefanović: Nastavak beskrompromisne borbe protiv korupcije

06.03.2017.
„Nastavlja se beskomprimisna borba protiv korupcije i kriminala u Srbiji. U dobro organizovanoj policijskoj akciji danas smo priveli 47 lica koja se sumnjiče za koruptivna krivična dela kojima je naneta šteta građanim Republike Srbije u iznosu višem od 17 miliona evra“, rekao je Stefanović…

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović poručio je da je današnjom akcijom, u kojoj je uhapšeno 47 osoba, policija pokazala da ne postoje nedodirljivi i da će se svi oni koji su se drznuli da stave ruku u džep građana Srbije za to odgovarati. 

„Nastavlja se beskomprimisna borba protiv korupcije i kriminala u Srbiji. U dobro organizovanoj policijskoj akciji danas smo priveli 47 lica koja se sumnjiče za koruptivna krivična dela kojima je naneta šteta građanim Republike Srbije u iznosu višem od 17 miliona evra“, rekao je Stefanović.

Ministar je naglasio da je policija ovom dobrom akcijom, htela da pokaže da ne postoji  bilo ko ko neće odgovarati za krivična i korupcionaška dela koja je počinio, a pogotovo ne  oni koji su se drznuli da stave ruku u džep građana Srbije.

„Nastavićemo sa ovako dobrim akcijama. Ovo je samo prva faza u kojoj želimo da dobrim akcijama i čvrstom rukom pokažemo da neće biti nedodirljivih i zaštićenih i da će svi oni koji su se ogrešili o zakon za to odgovarati“, poručio je ministar policije.