Arhiva

Stefanović i Mančang: Srbija i Kina imaju tradicionalno dobre i prijateljske odnose

19.12.2018.
Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović primio je u oproštajnu posetu ambasadora Narodne Republike Kine Li Mančanga kome se zahvalio na odličnoj saradnji i tome što je, svojim diplomatskim radom tokom boravka u Beogradu, pomogao unapređenju odnosa dve zemlje...

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović primio je u oproštajnu posetu ambasadora Narodne Republike Kine Li Mančanga kome se zahvalio na odličnoj saradnji i tome što je, svojim diplomatskim radom tokom boravka u Beogradu, pomogao unapređenju odnosa dve zemlje.

Ministar Stefanović i ambasador Mančang istakli su da Srbija i Kina imaju tradicionalno dobre i prijateljske odnose koji su prethodnih godina dodatno ojačani i dolaskom pojedinih kineskih investitora u našu zemlju.

Stefanović i Mančang konstatovali su i da je saradnja dve zemlje u oblasti bezbednosti na veoma visokom nivou, istakavši da postoji obostrano uverenje da će ona biti dodatno unapređena u narednom periodu.