Arhiva

Nastavljena intenzivna potraga za Stefanom Cvetkovićem

15.06.2018.
MUP

Broj: 450/18
15. jun 2018. godine

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova tokom cele noći radili su na rasvetljavanju svih okolnosti nestanka novinara Stefana Cvetkovića, a od ranih jutarnjih sati nastavljena je detaljna pretraga terena u Beloj Crkvi.

Više desetina pripadnika Žandarmerije, koji su još juče uključeni u potragu, trenutno pretražuju priobalje Šaranskog jezera i Šljunkare, dok je nekoliko ronioca angažovano na pretrazi Šaranskog jezera.

I danas je na terenu angažovana Helikopterska jedinica MUP-a Srbije, koja trenutno nadleće iznad Bele Crkve, kako bi pomogli kolegama iz drugih organizacionih jedinica u ovoj potrazi.

Podsećamo, Policijskoj stanici Bela Crkva preksinoć je prijavljeno da se u Beogradskoj ulici nalazi parkirano putničko vozilo marke „polo“ na kome su otvorena vozačeva vrata i upaljena svetla.

Policijski službenici su odmah izašli na lice mesta, nakon čega ja utvrđeno da je reč o vozilu koje koristi novinar Stefan Cvetković.O ovom događaju odmah je obavešteno nadležno tužilaštvo, a policija je raspisala potragu za Cvetkovićem.