Архива

Министар Стефановић честитао празнике полицајцима и грађанима

31.12.2016.
Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић честитао је данас свим припадницима Министарства унутрашњих послова и грађанима предстојеће новогодишње и божићне празнике...

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић честитао је данас свим припадницима Министарства унутрашњих послова предстојеће новогодишње и божићне празнике.

„Поштовани припадници Министарства унутрашњих послова, у 2016. години радили сте вредно, одговорно, поносно и храбро. Захваљујући том раду, одрицању и пожртвовању, успели смо да смањимо криминалитет на нашим улицама. Успели смо да смањимо количине дроге и да ухапсимо велики број наркодилера који трују нашу децу. Захваљујући вашем огромном раду успели смо да се супротставимо изазовима које носе миграције, да учинимо да наше границе буду безбедне, али и да постигнемо да улице Србије буду сигурне, да се грађани осећају безбедно и да живе у земљи која брине о њима. То је велики резултат који смо заједно успели да постигнемо у 2016. години“, поручио је Стефановић.

Министар је упутио честитку и свим грађанима Србије:

„Поштовани грађани Србије, хвала вам што смо заједнички, а никако другачије нисмо ни могли, успели да очувамо безбедност наше земље. Хвала вам што поштујете закон и хвала вам што поштујете полицајце који напорно раде свој посао. Желим вам срећну Нову годину и вама и вашој породици свако добро“, навео је министар полиције у честитки.